Начало  Новини  Безплатни излъчвания на шоуто „Звук и светлина“ през декември

Безплатни излъчвания на шоуто „Звук и светлина“ през декември

02.12.2016

Безплатни излъчвания на Аудио-визуален спектакъл „Царевград Търнов – звук и светлина“ ще има през декември. Шоуто  ще е подарък за жителите и гостите на старата столица от Община Велико Търново и Общинската агенция по туризъм „Царевград Търнов“ по повод празниците в последния месец на годината.

В навечерието на Студентския празник, атрактивната програма ще бъде излъчена на 7 декември (понеделник) за Академичната общност. Шоуто „Звук и светлина“ може да се види безплатно и  в съботите на 3,10 и 17 декември, както и на Коледа, 25 декември, и на 30 декември 2016 г. Излъчванията са с начален час 19,00, а желаещите да видят уникалното светлинно и звуково шоу могат да го направят от площад „Цар Асен I“ пред крепостта Царевец.

Общинската агенция по туризъм „Царевград Търнов“ предлага възможност аудио-визуалния спектакъл да бъде наблюдаван в съботите на 3  10 и 17 декември и срещу заплащане от ВИП площадката на ул. „Никола Пиколо“. Билетите са на цена 20 лева за възрастни и 10 лева за дете и могат да се закупят в Туристически информационен център на ул. „Христо Ботев“№5  във Велико Търново и онлайн на www.soundandlight.bg